Teksten/ content

Wil je bouwen aan je merk of product? Of liever snel verkoop realiseren? Neem dan contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden qua inhoud.

Wij kunnen redactionele en commerciële teksten voor je verzorgen. Zoals bekend scoren teksten bij consumenten beter wanneer reclame met redactionele inhoud wordt vermengd. Deze teksten worden meer als informatie voorzienend ervaren dan als reclame.

Zoek je meer actie-matige teksten, voor directe verkoop te realiseren? Laat het ons weten en we verzorgen een aantal concepten. Samen bepalen we welke het beste bij je en jouw doelgroep past.

content-management-www.exposuregroep.nl-marketingbureau-reclame

Contentmarketing

Contentmarketing draait om het creëren van relevante en waardevolle content voor je doelgroep om zo meer klanten te trekken.

Content kan van alles zijn. Een pakkende introtekst, een persbericht, een prachtige video of een foto met een verhaal. Op een website vind je meerdere soorten.

Wat belangrijk is bij de teksten (content) is vooral dat deze relevant zijn voor de bezoekers, echter mag de invloed van de zoekmachines niet uit het oog verloren gaan.

afspraak maken
teksten-content-google-weboptimalisatie

Hoger in Google met juiste tekst - content

Het is dan ook essentieel dat er geschreven wordt richting de doelgroep, met het doel en de doelstelling van de website in het achterhoofd. Door onze kennis en ervaring met het schrijven en opstellen van online tekst (content) weten we waar zoekmachines op letten bij teksten en websites. Hiermee houden wij altijd rekening bij het opstellen van de tekst voor een website (content).

Met deze combinatie van relevante tekst (content) en het optimaliseren van de tekst dragen we voor een zeer belangrijk deel bij aan de hoge positie bij Google welke belangrijk is voor iedere website.

Wij stellen zoekmachine vriendelijke teksten (content) op, hier leveren we een grote bijdrage aan de betere online vindbaarheid van de website. Door onze teksten wordt een website beter vindbaar in de gratis zoekresultaten.

contact hoger in google
teksten-content-marketingstrategie-marketing-communicatiebureau-exposure

Hogere ranking

Goed gevonden worden bij de gratis zoekresultaten is dan ook zeer belangrijk. Zeker als je weet dat 70% van de online bezoekers niet verder kijkt dan de eerste 4 zoekresultaten.

Wij zorgen ervoor met het schrijven van teksten (content) dat het voor uw website mogelijk is om beter online gevonden te worden bij de gratis zoekresultaten van zoekmachines.

webdesign seo optimalisatie

Content voor je website

Wij zorgen voor een hogere score bij Google en andere zoekmachines

Door onze SEO (Search Engine Optimalisatie - Weboptimalisatie - zoekmachine optimalisatie) wordt je website door middel van relevante zoekwoorden en tekst (content) beter gevonden bij Google.

weboptimalisatie afspraak maken