hoger in google ranking google zoekmachine

hoog in Google komen? Wij maken je website voor jou, je bezoekers én voor Google

Hoger in Google

Betere ranking bij Google

Wij zorgen voor een betere positie van je website bij Google

Hoog in Google komen? Wij schrijven voor jou, je bezoekers én voor Google.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) – SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization. Ondernemen op internet begint bij gevonden worden. Dat kan met behulp van zoekmachine optimalisatie. 90% van alle internetgebruikers navigeert via zoekmachines, en 75% van de consumenten gebruikt zoekmachines bij het oriënteren op hun aanstaande aankoop.

In de online concurrentiestrijd is SEO optimalisatie de eerste slag die een ondernemer dient te slaan. Een hoge positie in de zoekmachines betekent meer bezoekers voor je website en daardoor meer potentiële klanten.

Website hoger in Google zetten door middel van SEO optimalisatie? Met website optimalisatie is online adverteren niet meer nodig. Zo hoef je niet per klik te betalen.

neem contact op
online beter gevonden worden via online marketing van Exposure

Weboptimalisatie

Je website vindbaar maken? Weboptimalisatie ofwel SEO optimalisatie is afhankelijk van een groot aantal technische en inhoudelijke factoren die verband houden met de structuur van je site, de inhoud (je content), technische eisen die zoekmachines stellen aan sites en de interactie met andere sites.

Door deze aspecten af te stemmen op je doelstellingen, kun je op een effectieve manier structureel hoger in de zoekresultaten verschijnen.

Daarom is het essentieel dat zoekmachine optimalisatie op de juiste manier wordt uitgevoerd. Goed gevonden worden in Google is essentieel voor je onderneming.

Uit recent onderzoek kwam naar voren dat in Nederland de aankopen via internet in de komende jaren zal blijven toenemen.

meer info
google ranking verbeteren hoger in google

Hoger in Google komen

Hoog in Google komen is vandaag de dag essentieel voor online succes. Wie met zijn website niet hoog in Google terug te vinden is zal op andere manieren aan bezoekers moeten komen.

Vaak is dit tijdrovend en geldverslindend. Waarom dan niet kiezen voor de meest voor de hand liggende manier om maandelijks vele gratis bezoekers naar je website te trekken: met je website hoog in Google komen.

Dit is voor ons een reden om onze relaties attent te maken op het belang van een goede geoptimaliseerde website. De vindbaarheid van een website vergroten is dus essentieel. We bieden diverse middelen aan voor weboptimalisatie.

meer weten

Gevonden worden bij Google

Wij garanderen je een betere ranking bij Google

Hoog in Google komen

Wist je dat: Google het grootste marktaandeel in Nederland (en wereldwijd) heeft van alle zoekmachines? Google met meer dan 40 miljard webpagina’s de grootste zoekindex heeft?

Google meer dan 2000 zoekopdrachten per seconde verwerkt? Meer dan 75% van alle aankopen begint met online oriëntatie? Meer dan 90% van de internetgebruikers Google als uitgangspunt neemt voor online navigatie? Het zal je dan ook niet verbazen dat je juist daarom hoog in Google moet komen met je website.

Google is de grootste. En wordt alsmaar groter. Met je website hoog in de zoekresultaten van Google ben je verzekerd van online succes.

Maar dit gaat natuurlijk niet vanzelf. Hoe kom je hoog in Google? Hoog scoren in Google is een ‘on-going-process’ waarbij vele factoren belangrijk zijn. Het geheel zorgt ervoor dat je website hoog in Google staat.

Om hoog in Google te komen is het belangrijk om te weten hoe zoekmachines werken, waar zij op letten en hoe zij je website beoordelen.

 

Daarom is het essentieel dat zoekmachine optimalisatie op de juiste manier wordt uitgevoerd. Goed gevonden worden in Google
is essentieel voor je onderneming.

Over het algemeen kun je zeggen dat de beste weboptimalisatie (SEO optimalisatie) voor een site het leveren van goede inhoud is in combinatie met een gedegen structuur.

Zoekmachines (zoals Google en Bing) gaan op zoek naar de beste inhoud voor de gebruikers van de zoekmachine en daarom is een goede inhoud zeer belangrijk.

Zoekmachine optimalisatie – Gevonden worden in Google? Welke content heeft je site nodig om hogerop in de zoekmachines te verschijnen? Welke technische aanpassingen komen je vindbaarheid ten goede met SEO optimalisatie? Sluit de inhoudelijke structuur van je site aan op de keywords waar zoekmachines hun resultaten mee indexeren? Het zijn zaken die deskundigheid vereisen.

Marketing communicatiebureau Exposure is expert op het gebied van zoekmachine optimalisatie en weet technisch complexe zaken voor je te vertalen naar heldere en haalbare verbeteringen voor je website.

Hoe werkt een zoekmachine?

Een zoekmachine is een enorme database waar webpagina’s worden verzameld. Met behulp van spiders ‘crawlt’ Google de webpagina’s op het internet en slaat de opgehaalde informatie op. De inhoud van een pagina wordt gescand waarbij gekeken wordt naar de relevantie van de pagina t.o.v de zoektermen. Voor een deel bepaald dit hoe hoog de pagina is terug te vinden in de zoekresultaten.

Maar Google kijkt naar veel meer factoren die belangrijk zijn voor de zoekmachine optimalisatie (SEO) van je website.

Beste resultaten behalen met SEO optimalisatie - weboptimalisatie

Wij hebben in vrijwel alle zoekmachine optimalisatie campagnes die we voor onze klanten hebben opgezet, topposities in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines bereikt.

SEO optimalisatie (weboptimalisatie) doen wij als online marketing & communicatiebureau door middel van een uitvoerige en doordachte zoektermanalyse van je website te maken, die je concrete aanpassingen aanreikt om je vindbaarheid te optimaliseren.

Daarnaast zorgt Exposure online marketing & communicatie (webdesign) dat de conversie van je website op elke pagina goed wordt gemeten, zodat elke bezoeker wordt omgezet in een klant.

Onze online marketeers begeleiden je vervolgens op een deskundige manier in het realiseren van deze aanpassingen en je zoekmachine optimalisatie. Naast Search Engine Optimization (SEO) doen we ook zoekmachine marketing. Met zoekmachine
marketing kunt je adverteren op Google!