we zijn vernieuwend, echter blijft het maximale communicatie effect voor ons het uitgangspunt

Communicatieplan

Het opstellen van een communicatieplan

Bij het opstellen van het communicatieplan bekijken we alle mogelijke facetten. We kiezen uiteraard alleen de communicatie instrumenten die het beste passen bij je doelgroep.

Exposure verzorgt strategisch communicatieadvies; vanaf het eerste concept tot en met het ontwikkelen en inzetten van communicatiemiddelen. Het communicatieplan wordt opgesteld op basis van een marketingplan, welke door je is aangeleverd of door ons is gemaakt. In het marketingplan wordt beschreven wat de missie, visie en doelstellingen van het bedrijf zijn.

van concept tot realisatie

Het communicatieplan beschrijft hoe de doelstellingen worden gehaald. Binnen welk concept, met welke boodschap en propositie benader je de doelgroepen en met welke middelen?

Omdat het vaak keuzes zijn, die gemaakt worden bij het opstellen van het communicatieplan, welke gericht zijn op de doelgroepen is het nu meer en meer kijken waar de doelgroep zich op dat moment mee bezig houdt.

Een belangrijk punt is verder wat het doel van een campagne dient te zijn. Wil je graag een actie in zetten om op korte termijn daarvan het resultaat te kunnen merken of wil je bouwen aan je (merk) bekendheid?

Samen kijken we wanneer we welke stappen gaan ondernemen om je doel te bereiken.

Communicatiestrategie
= cross media
Er is een enorm media-aanbod. Het is niet de vráág of je een strategie moet hebben: je móet een strategie hebben. Wij denken daarbij vooral aan cross mediaal, je kunt niet meer in één kanaal denken of één product aan één doelgroep plakken.

Wij helpen je, zodat je de juiste keuzes kunt maken, om het meeste rendement uit jouw campagne te behalen.
lees meer

Teksten & content

Exposure kan voor je redactionele commerciële tekst verzorgen. Zoals bekend scoren teksten bij consumenten beter wanneer reclame met redactionele inhoud wordt vermengd. Deze teksten worden meer als informatie voorzienend ervaren als reclame.

Contentmarketing

Contentmarketing draait om het creëren van relevante en waardevolle content voor je doelgroep om zo meer klanten te trekken. Content kan van alles zijn. Een pakkende introtekst, een persbericht, een prachtige video of een foto met een verhaal. Op een website vind je meerdere soorten.

Wat belangrijk is bij de teksten (content) is vooral dat deze relevant zijn voor de bezoekers, echter mag de invloed van de zoekmachines niet uit het oog verloren gaan.

Meer lezen

Hoger in Google met juiste content (tekst)

Met deze combinatie van relevante tekst (content) en het optimaliseren van de tekst dragen we voor een zeer belangrijk deel bij aan de hoge positie bij Google welke belangrijk is voor iedere website.

Wij stellen zoekmachine vriendelijke teksten (content) op, hier leveren we een grote bijdragen aan de betere online vindbaarheid van de website. Door onze teksten wordt een website beter vindbaar in de gratis zoekresultaten. Goed gevonden worden bij de gratis zoekresultaten is dan ook zeer belangrijk. Zeker als je weet dat 70% van de online bezoekers niet verder kijkt dan de eerste 4 zoekresultaten.

Wij zorgen ervoor met het schrijven van
teksten (content) dat het voor jouw website mogelijk is om beter online gevonden te worden bij de gratis zoekresultaten van zoekmachines.

Meer lezen

Wij zorgen voor een hogere ranking bij Google en andere zoekmachines door middel van de juiste inhoud (content)

Door onze SEO (Search Engine Optimalisatie - Weboptimalisatie - zoekmachine optimalisatie) wordt je website door middel van relevante
zoekwoorden en tekst (content) beter
gevonden bij Google.

Het is dan ook essentieel dat er geschreven wordt richting de doelgroep, met het doel en de doelstelling van de website in het achterhoofd.

Door onze kennis en ervaring met het schrijven en opstellen van online tekst (content) weten we waar zoekmachines op letten bij teksten en websites. Hier houden wij altijd rekening mee bij het opstellen van de tekst voor een website (content).

Meer lezen