Crossmedia

Crossmedia

Wij kijken samen naar de diverse communicatiemiddelen en bepalen gezamenlijk de juiste keuzes, om het meeste rendement uit uw campagne te halen.

Je product en je merk heeft bij de doelgroep een imago. Dit imago is opgebouwd uit een aantal percepties bij je doelgroep. Bij het beïnvloeden van deze percepties, kernpunten, is het belangrijk deze te kennen. Daarom vinden wij het belangrijk om je doelgroep goed in beeld te krijgen.

We werken dan ook graag met onze klant als één team aan een campagne. Samen bundelen we de kennis, die nodig is om je klant / doelgroep zo goed mogelijk te bereiken.

Het bereiken van de doelgroep doen wij uit een breed scala van middelen. Deze middelen dienen één doel, de doelgroep op de juiste wijze te beïnvloeden.

De middelen die worden gekozen voor de campagne vullen elkaar aan, cross media, ieder middel heeft zijn eigen kracht / aandachtsveld bij je doelgroep.  

Crossmedia, bewuste keuze van communicatiemiddelen, Reclamebureau Exposure, Zeeland

Crossmedia, een bewuste keuze van middelen

Het geheel van middelen, de cross media, wordt door het consistent inzetten als geheel groter en sterker dan de som van
de afzonderlijke middelen. Daar draait het bij ons om, met elkaar het beste eruit halen wat erin zit.

Onze cross media aanpak heeft in de jaren al flink wat klanten weten te overtuigen en zij zijn nog steeds enthousiast over onze aanpak. Vandaar ook de klantentrouw die we genieten.

Wij helpen je, zodat je de juiste keuzes kunt maken, om het meeste rendement uit je campagne te behalen. Marketing was het terrein van de creatieven, maar verschuift steeds meer richting de analyticus. Het interpreteren van cijfers, zoals de statistieken van jouw website of de feedback op een actie, heeft de toekomst.

Heb je een uitdaging voor ons, waarbij we samen een campagne kunnen opzetten of wil je geïnformeerd worden over onze cross media aanpak?

Contact opnemen
Concreet en bondig

Wij helpen je met de strategie bepaling en vertalen deze naar praktische oplossingen. Hierin trachten we zoveel mogelijk MVO aspecten in toe te passen

Strategisch advies

Strategisch advies staat voor praktische oplossingen voor salestrajecten, marketing, communicatie, interim en change management.

Van ons strategisch advies mag je verwachten:

- Merkpositionering
- Merkbeleving
- Marketingstrategie
- Communicatiestrategie

Ons strategisch advies omvat het definiëren van uw propositie en positionering, het vervaardigen van ondernemingsplannen, strategische businessplannen, salesplannen, marketing- en communicatieplannen en het uitvoeren van internet projecten.

Reclamebureau

Exposure is een reclamebureau gespecialiseerd in de opbouw en inrichting van merk- en actie reclamecampagne

Reclamebureau voor echte klanten

Media = strategische keuzes maken

Effectief merkenmanagement ligt niet besloten in eenmalige strategische keuzes, maar in de structurele verankering van de positionering in alle aspecten van de organisatie. Dat vraagt een nuchtere kijk en multidisciplinair inzicht.

Reclamebureau Exposure ondersteunt ondernemingen van merkstrategie tot uitvoering, met speciale aandacht voor de doelmatigheid van de verantwoordelijke professionals. Wij zijn sterk in marketing communicatie. Onze marketing communicatie oplossingen zijn maatwerk.

Je product en kwaliteit staat buiten kijf. Wij zorgen voor de vertaalslag naar jouw doelgroep. Onze specialisatie is het vertalen van je specifieke product kenmerken in communicatie die jouw doelgroep informeert , overtuigt en activeert.

We werken met een nuchtere Zeeuwse blik van een zeer geïnteresseerde en gedreven buitenstaander voor het beoogde rendement en kwaliteit.

Na je briefing gaan wij enthousiast aan de slag met het opstellen en vervaardigen van de meest overtuigende concepten die jouw doelgroep ziet en waardeert.

Door onze ervaring en het up-to-date bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen op marketing communicatie gebied kunnen we de concepten vertalen met de meest effectieve middelen, welke geschikt zijn voor jouw doelgroep.

Wij zijn ervan overtuigd dat je als bureau je klant een totaaloplossing dient te geven. Zo ook als het inkoop van media betreft. Door onze ruime ervaring weten we slim in te kopen, waardoor de actie´s en advertenties tegen een zo gunstig mogelijk tarief wordt ingekocht.

En de bureaucommissie, die is voor de klant, dat lijkt ons logisch. Zij doen de investering.

Neem contact met ons op en samen met je bepalen we de best passende samenwerking.