wij begeleiden je met de communicatie naar je klanten, partners en medewerkers

Public relations

Public relations staat gelijk aan je imago verbeteren

Public relations, in de volksmond ‘PR’ richt zich op het veraangenamen van de contacten met je organisatie. Hierbij kan gedacht worden aan het creëren van extra dienst, verbeteren van service of zomaar een frisse actie om zowel die nieuwe als bestaande klanten je organisatie-imago te presenteren. Daarbij vergeten we in ons plan van aanpak zeker het personeel en de pers niet. Het doel van public relations is het intensiveren van belangrijke contacten.

Wij zijn het verlengstuk van jouw bedrijf. Samen maken we je succes groter. Onze ingrediënten zijn: kennis, professionele aanpak, ervaring, gedrevenheid en passie

Het belang van public relations

Informeer je omgeving zelf, als een ander over je schrijft heb je namelijk de inhoud niet in handen en heb je geen regie

Doelgroep benadering

Bij Exposure ligt de focus eerst op de inhoud. Onze kracht is de vertaalslag van wat de opdrachtgever wil vertellen en realiseren.

Van heldere concepten tot concrete oplossingen

Wij raken de kern op een onderscheidende en simpele manier, zodat je jouw doelgroep het meest efficiënt en effectief bereikt.

Zo werkt volgens ons communicatie.

Ons netwerk vormt één van onze krachten. Als het gaat om  communicatie onderzoek, media, public relations en free-publicity zijn dit pijlers van ons netwerk.

Een organisatie heeft haar bestaan te danken aan haar omgeving. Het belang van goed omgaan met public relations is groot. Exposure zorgt voor de juiste aanpak binnen het werkveld van public relations. We zorgen ervoor dat je presentatie zowel binnen als buiten het bedrijf optimaal is.

Public relations ook online!

Internet is een medium waar ervaringen gedeeld worden over een organisatie. Binnen het public relations beleid mag het internet daarom niet vergeten worden. Door je actief op internet te presenteren kun je de ‘digitale klanten’ op hun wenken bedienen.

Exposure is een marketingcommunicatiebureau gespecialiseerd in de opbouw en inrichting van merk en organisatie. Effectief merkenmanagement ligt niet besloten in eenmalige strategische keuzes, maar in de structurele verankering van de positionering in alle aspecten van de organisatie. Dat vraagt een nuchtere kijk en multidisciplinair inzicht. Hiermee ondersteunen we je graag en bouwen samen met je aan je merk / bedrijf.

We beheersen de kunst een boodschap te vertalen naar een online concept. Daarbij staan flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid hoog in ons vaandel. Dankzij onze ervaring en kennis weten we welke technieken er bij online communicatie werken.

Exposure ontwikkelt heldere online concepten en concrete oplossingen. Wij zijn een service bureau gericht op advies, concept en ontwerp. Uitvoering en beheer worden van a tot z voor  onze klant verzorgd.