Reclamecampagne

reclamestrategie-reclamebureau-exposure-zeeland

Reclamecampagne

Met een reclamecampagne brengen we je boodschap bij je doelgroep. Belangrijk bij deze boodschap van je reclamecampagne is dat deze juist aan komt bij je nieuwe en bestaande klanten. Ze moeten de boodschap begrijpen en kunnen plaatsen in het perspectief wat we voor ogen hebben met de reclamecampagne.

Bij een reclamecampagne is het essentieel dat de boodschap bij de gewenste doelgroep komt, hiervoor zoeken wij de beste middelen of middel. Daarbij kijken we naar de boodschap en de doelgroep.

Hoe raken we de doelgroep op de juiste manier en welke reclame middelen zijn daar het meest geschikt voor. 

Reclame, passend bij je doelgroep & bedrijfs-DNA

Dit kan van inhoudelijke boodschappen in een meer redactionele sfeer zijn, tot aan interactieve online banners en natuurlijk een combi van middelen.

Wij zijn een reclamebureau welke gespecialiseerd is in MKB oplossingen.

Wij werken als reclamebureau al jaren voor een uiteenlopende groep MKB-ers. Daarnaast ligt onze eigen basis ook bij het MKB.

Wij gebruiken reclame als instrument om uw doelen te realiseren. Reclame dient wat ons betreft allereerst doeltreffend te zijn.

Het geformuleerde doel van u als klant is bepalend en dient als rode draad voor elke stap die genomen wordt in het proces.

Wij zorgen er samen met jou voor dat ´je reclame´ aansluit bij je doelgroep, dit bij iedere uiting en bij elke strategie die bedacht wordt.

reclamecampagne-reclamebureau-exposure-zeeland-www.exposuregroep.nl-adverteren

Effectieve reclame

Reclame dient effectief te zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat je uitingen jouw doelgroep stimuleert. De boodschap moet goed overkomen bij de doelgroep. Reclame moet helder en duidelijk zijn, daar staan wij voor.

Je boodschap dient er toe bij te dragen dat je doelgroep geïnformeerd wordt, overtuigd wordt en uiteindelijk ´in actie komt´.

Online zichtbaar

Gevonden worden bij Google is steeds belangrijker. Wij kunnen ervoor zorgen, dat je website goed vindbaar wordt, door onder andere zoekmachine optimalisatie. Exposure verzorgd op diverse vlakken
weboptimalisatie (SEO optimalisatie) o.a. door webanalyse. Hierbij mag je van ons concrete en uitvoerbare adviezen verwachten.

CROSSMEDIA

Er is een enorm media-aanbod. Het is niet de vraag óf je een strategie moet hebben, je móet een strategie hebben. Wij denken daarbij vooral aan crossmediaal, je kunt niet meer in één kanaal denken of één product aan één doelgroep plakken.

Wij helpen je, zodat je de juiste keuzes kunt maken, om het meeste rendement uit jouw campagne te behalen.

Marketing = gegevens = koers bepalen

Marketing was het terrein van de creatieven, maar verschuift steeds meer richting de analyticus. Het interpreteren van cijfers, zoals de statistieken van je website of de feedback op een actie, heeft de toekomst.

Je product en je merk heeft bij de doelgroep een imago. Dit imago is opgebouwd uit een aantal percepties bij je doelgroep. Bij het beïnvloeden van deze percepties, kernpunten, is het belangrijk deze te kennen. Daarom vinden wij het belangrijk om je doelgroep goed in beeld te krijgen.

MEER INFO

Mediaplan

Effectief en efficiënt mediaplan

Voor het opstellen van een mediaplan is de marketing communicatiestrategie een leidraad. Het marketing communicatieplan is leading voor het mediaplan. In feite mag gesteld worden dat het mediaplan een logisch gevolg is van een marketing communicatieplan.

Bij Exposure hechten we enorm veel waarde aan het juist opstellen van deze genoemde plannen. Zonder deze gegevens vinden wij het niet verantwoordelijk om zaken als een mediaplan op te stellen.

Aangezien het vaak om grote geldbedragen gaat bij een mediaplan zullen wij altijd een goede onderbouwing van onze keuzes aan onze klanten voorleggen.

Om inzicht te geven in hoe wij een mediaplan opstellen, hebben we voor je de fases beschreven. Op deze manier proberen we duidelijkheid te geven dat alle fases van het mediaplan doorlopen dienen te worden, voor het uiteindelijk ´optimale´ resultaat te kunnen behalen.

meer info