weboptimalisatie exposure marketing communicatiebureau zeeland web-optimalisatie

door onze SEO optimalisatie wordt je website beter gevonden en staat je website hoger in Google

SEO optimalisatie

Over het algemeen kun je zeggen dat de beste weboptimalisatie (SEO optimalisatie) voor een site het leveren van goede inhoud is in combinatie met een gedegen structuur.

Zoekmachines (zoals Google en Bing) gaan op zoek naar de beste inhoud van een website voor de gebruikers van de zoekmachine. Daarom is een goede inhoud van je website zo belangrijk.

Meer resultaat door SEO optimalisatie

Onze SEO optimalisatie bestaat uit zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing en zeer
belangrijk, webanalyse. Onze ervaring leert dat wij, na het maken van een webanalyse, je duidelijk kunnen aangeven wat de sterke en verbeterpunten van je website zijn. Daarna volgt de SEO optimalisatie om een goede hoge positie te verkrijgen bij de zoekmachines.Want iedereen wil toch op de eerste pagina van Google staan!

Onze SEO optimalisatie = gevonden worden!

Exposure is bekend met de do's and dont's van SEO optimalisatie. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw site na onze SEO optimalisatie bovenaan komt bij Google, Yahoo, Bing en andere zoekmachines.

Wij weten welke zaken zoekmachines
belangrijk vinden voor optimalisatie,
deze verwerken wij voor je in je website.

SEO optimalisatie

Search Engine Optimization, of zoekmachine optimalisatie wordt op verschillende manieren omschreven.

Van weboptimalisatie tot website
zoekmachine marketing en SEA campagnes.

Het belang van SEO optimalisatie

Aanwezig zijn op internet is niet voldoende. Gevonden worden op internet door je doelgroep is al een juiste stap in de goede richting. Wij gaan echter nog een stap verder. Na gevonden worden gaat het uiteindelijk om het resultaat, de conversie.

Exposure zorgt dat deze toeneemt, na onze SEO optimalisatie merk je het positieve resultaat.

Webanalyse

We raden je aan om eerst een gedetailleerde webanalyse van je website te maken of te laten
maken. Deze investering zal zich zeker dubbel terugbetalen na de SEO optimalisatie

Door SEO optimalisatie beter gevonden worden op internet

SEO optimalisatie = betere score website

verhoog je website ranking d.m.v. onze SEO optimalisatie

Om gevonden te worden op internet is een mooie website niet voldoende. Natuurlijk is het uitstekend dat een website er fraai uitziet, maar een zoekmachine, zoals Google, bepaald of je website naar voren komt bij het intoetsen van bepaalde zoekwoorden.

De vindbaarheid van een website wordt bepaald door de inhoud en de technische achtergrond. Het uiterlijk kan bepalend zijn of een bezoeker zich kan identificeren met de website.

Inhoud = online gevonden worden

Een website wordt gevonden als deze voor de bezoekers interessante informatie bevat. Deze informatie, de inhoud van de website dus, wordt zo ook door de zoekmachines beoordeelt. Over het algemeen kan gesteld worden: hoe relevanter de informatie voor de bezoeker is, des te hogere  ranking door de zoekmachines wordt toegekend.

Meer lezen

Tekst + beelden = inhoud = hogere ranking

De inhoud van de website is een bepalende factor voor de vindbaarheid van de website. Dit betekent dat zowel de tekst als ook het beeldmateriaal relevant dient te zijn voor de bezoekers.

In de praktijk wordt vaak wel aandacht besteedt aan de tekst, waarbij over het algemeen de tekst opbouw wordt vergeten, waardoor hier niet het maximale voor de vindbaarheid van de website wordt uitgehaald.

Daarnaast wordt het gebruikte beeldmateriaal vaak keurig geplaatst in de juiste opbouw, echter wordt er geen aandacht besteedt aan de titel en omschrijving van de beelden, waardoor deze alleen bijdragen aan het visuele aspect van de website, maar niet bijdragen aan de vindbaarheid van de website.

Teksten = beter online gevonden worden

Wij zijn gespecialiseerd in het juist formuleren van zoekmachine vriendelijke teksten.  Zo kunnen wij voor websites teksten schrijven, maar ook bestaande teksten herschrijven zodat deze beter worden beoordeeld door de zoekmachines.

Voor wat betreft de beelden op een website, wij zorgen ervoor dat deze een grote bijdrage leveren aan je online vindbaarheid. Wij voorzien de beelden van je website van titels en omschrijvingen, zodat bezoekers eenvoudiger je website vinden en zoekmachines je website beter beoordelen.

Beter online gevonden worden = sitemap

Wij voorzien al onze websites van een sitemap. Een sitemap is een inhoudsopgave van je website (in een XML-format). Deze map wordt bij de verschillende zoekmachines aangemeld zodat de zoekmachines in één keer alle pagina’s van je website kan vinden, beoordelen en indexeren.

Wanneer een sitemap ontbreekt, wordt een website pagina voor pagina beoordeelt, waardoor het proces  van online gevonden worden, veel langer duurt. Het kan ook gebeuren dat enkele pagina’s niet beoordeelt worden, waardoor deze niet zullen verschijnen bij de zoekmachines.

Zoektermen = hoge ranking

Naast de inhoud en de sitemap, besteden wij veel aandacht aan de zoektermen, welke het beste passen bij de door jou gewenste bezoekers. De zoektermen zijn bepalende woorden waarop je vindt dat je website gevonden dient te worden.

Wij stemmen je website op de door jou opgegeven zoektermen af. Deze zoektermen dienen zo specifiek mogelijk te zijn, waardoor zoekmachines je website juist kunnen indexeren en waardoor je website een betere ranking krijgt. Dit zorgt er vanzelfsprekend voordat je online beter gevonden wordt, waardoor je website meer bezoekers krijgt.

Meer lezen