we stemmen je communicatie af op je doelgroep

Communicatiebureau

Ons communicatieteam is gespecialiseerd in lange en korte termijn communicatie trajecten, van thematische- tot actiegerichte campagnes.

Met alle werkgebieden in huis. Korte lijnen, snel werken en snel beslissen zijn onze sleutelwoorden. Wij vinden dat voor de communicatie naar je toe essentieel. Exposure verzorgt strategisch communicatieadvies; vanaf het eerste concept tot en met het ontwikkelen en inzetten van communicatiemiddelen.

Het communicatieplan wordt opgesteld op basis van een marketingplan, welke door je is aangeleverd of door ons is gemaakt. In het marketingplan wordt beschreven wat de missie, visie en doelstellingen van het bedrijf zijn.

Bij het opstellen van het communicatieplan bekijken we alle mogelijke facetten. We kiezen uiteraard alleen de communicatie instrumenten die het beste passen bij je doelgroep.

We streven ernaar om vernieuwend te zijn, echter blijft het maximale communicatie effect voor ons het uitgangspunt.

Communicatie

Ons netwerk vormt één van onze krachten. Als het gaat om communicatie onderzoek, media, public relations en free-publicity zijn dit pijlers van ons netwerk.

Doelgroep benadering

Bij Exposure ligt de focus eerst op de inhoud. Onze kracht is de vertaalslag van wat de opdrachtgever wil vertellen en realiseren. Wij raken de kern op een onderscheidende en doeltreffende manier, zodat we jouw doelgroep het meest efficiënt en effectief bereiken.

Zo werkt volgens ons communicatie.

Communicatieplan

Het communicatieplan beschrijft hoe de doelstellingen worden gehaald. Binnen welk concept, met welke boodschap en propositie benader je jouw doelgroepen en met welke middelen? Een communicatieplan is minstens zo belangrijk als een marketingplan. Wij zijn gevestigd in Zeeland, kenmerkend voor onze werkwijze is dan ook onze rechtdoorzee mentaliteit.

Online communicatie

We beheersen de kunst een boodschap te vertalen naar een online concept. Daarbij staan flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid hoog in ons vaandel.

Dankzij onze ervaring en kennis weten we welke technieken er bij online communicatie
werken.

Van heldere concepten tot concrete oplossingen

Exposure ontwikkelt heldere online concepten en concrete oplossingen. Wij zijn een service bureau gericht op advies, concept en ontwerp. Uitvoering en beheer worden van a tot z voor  onze klant verzorgd

MEER INFO

SOCIAL MEDIA

Uw content daar waar de bezoeker is? Wij maken een op maat gemaakte social media marketing.

Social Media Adverteren – Adverteer op de timeline van uw klant

Sociale media zijn niet meer weg te denken in het hedendaagse internetgebruik.

Hoe langer hoe meer informatie bereikt ons via platforms als Facebook, Twitter en LinkedIn en deze platforms fungeren vaak
als startpunt voor verdere online navigatie.

Social media adverteren wordt steeds belangrijker.

Meer lezen

TEKSTEN

Exposure kan voor je redactionele commerciële tekst verzorgen.

Zoals bekend scoren teksten bij consumenten beter wanneer reclame met redactionele inhoud wordt vermengd.

Deze teksten worden meer als informatie verschaffer ervaren dan als reclame


En dat vinden wij leuk aan communicatie.

PUBLIC RELATIONS

Exposure kan je organisatie, d.m.v. public
relations, begeleiden in communicatie met je klanten, partners en medewerkers.

Zowel interne als externe contacten kunnen het imago van je organisatie veranderen. Het verbeteren van de contacten met je omgeving heeft altijd een goede uitwerking op de presentatie van je organisatie.

Meer lezen