van Facebook profiel tot retargetting van je website bezoekers

Social media

Je content daar waar de bezoeker is?
Wij maken een op maat gemaakte social media marketing campagne

Sociale media zijn niet meer weg te denken. Het is dé manier om je doelgroep snel op de hoogte te brengen van een actie, activiteit of ander nieuwsfeit. Hoe langer hoe meer informatie bereikt ons via platforms als Facebook, Twitter en LinkedIn en deze platforms fungeren vaak als startpunt voor verdere online navigatie.

We beheersen het gehele traject. Samen nemen we je doelstellingen door en zorgen dat deze gerealiseerd worden.

Social media adverteren wordt steeds belangrijker. Je ziet dat merken als Facebook en Google blijven groeien als merk.

Op basis van profielkenmerken, activiteiten en interesses die sociale media platforms over hun gebruikers bijhouden, is het mogelijk om een nauwkeurig beeld te krijgen van mogelijke doelgroepen en deze op een effectieve manier te bereiken met jouw advertenties. De advertenties komen zo terecht bij een voor jou relevant publiek, op een plaats waar ze een substantieel deel van hun online bezigheden besteden.

Social media adverteren

Adverteer op de timeline van je klant

Aandacht gegarandeerd. Sociale media marketing wordt steeds belangrijker voor je onderneming.

Profielkenmerken, activiteiten en interesses

Sociale Media zien hun rol op de advertentie markt groeien met hun populariteit en zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van gerichtere en efficiëntere advertentie mogelijkheden.

doelgerichte-online-campagne-social-media-specialist-exposure-exposuregroep.nl
social-media-campagnes-online-communicatie-online-reclame-exposure-www.exposuregroep.nl

Op social media adverteren zorgt ook dat je aan je merkbekendheid werkt. Elk social media platform kent zijn eigen sterke punten op het gebied van doelgroepgerichtheid, multimedialiteit, bereik en interactie

 Wij zijn in staat om je doelgroep effectief door te lichten
en op basis daarvan een efficiënte en doeltreffende social media advertentie campagne op te zetten.

Social media

likes & shares -> klant

Interactieve media

Marketing Communicatiebureau Exposure is thuis in de wereld van sociale media en zit bovenop deze ontwikkelingen, waardoor je gebruik maakt van de meest effectieve advertentie mogelijkheden die op
dit moment beschikbaar zijn.

Retarget je websitebezoekers

Als iemand op je site is geweest, en naar een onderwerp heeft gezocht, dan kunnen we dit terug laten zien op Facebook waar men naar heeft gekeken. Dit kan ook bij webshops.  Men zoekt op een pagina naar een product, vervolgens krijgen ze ´toevallig´ op internet het product terug te zien, waar ze net naar hebben gekeken.

Samen met jou stellen we een plan op, waardoor het kiezen van de juiste social media en het beheren ervan zo eenvoudig mogelijk gemaakt wordt. Pas als je interactie met aantoonbare meerwaarde op gang weet te brengen zal je succesvol met social media aan je merk of doelstelling kunnen bouwen.

Social media adverteren – Wat kunnen wij voor je betekenen?

Op basis van je doelstellingen maken wij inzichtelijk welke mogelijkheden sociale media voor jou als adverteerder kunnen bieden. Wij stellen op basis van je doelstellingen een campagne op, die we vervolgens op een effectieve manier ontplooien en beheren. Je wordt regelmatig op de hoogte gebracht van resultaten en je kunt altijd bij ons terecht voor tussentijds advies en aanpassingen.

Social media adverteren

Sociale Media zien hun rol op de advertentiemarkt groeien met hun populariteit en zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van gerichtere en efficiëntere advertentie mogelijkheden.Zo splitsen we advertenties om het effect van de campagne zo groot mogelijk te krijgen.

Promoot je bericht. Nu krijgen al je Likes wel het bericht. Het gaat om media, opbouwen van bereik. Dat helpt. Geen grote investering, maar voor €5 kan dit.  Mensen hebben al aangegeven om meer van je te willen lezen, dus deze kans mag je niet laten liggen.