marketingcommunicatie-marketingbureau-exposure

onze specialisatie is het vertalen van je specifieke product kenmerken in communicatie die je doelgroep informeert, overtuigt en activeert

Marketing communicatiebureau

Wij zijn een marketing communicatiebureau gespecialiseerd in de opbouw en inrichting van merk en organisatie.

Als marketing communicatiebureau uit Zeeland, mag je van ons een drive plus een voldoende portie nuchterheid verwachten. Wij zijn een marketing communicatiebureau (Exposure, Nieuwerkerk, Zeeland) gespecialiseerd in de opbouw en inrichting van merk en organisatie.

Strategische keuzes
Effectief merkenmanagement ligt niet besloten in eenmalige strategische keuzes, maar in de structurele verankering van de positionering in alle aspecten van de organisatie. Dat vraagt een nuchtere kijk en multidisciplinair inzicht.

Marketingcommunicatiebureau Exposure ondersteunt ondernemingen van strategie tot uitvoering, met speciale aandacht voor de doelmatigheid van de verantwoordelijke professionals. Wij zijn sterk in marketing communicatie. Onze marketing communicatie oplossingen zijn maatwerk. Je product en kwaliteit staat buiten kijf. Wij zorgen voor de vertaalslag naar je doelgroep. Onze specialisatie is het vertalen van je specifieke product kenmerken in communicatie die je doelgroep informeert, overtuigt en activeert. We werken met een nuchtere Zeeuwse blik van een zeer geïnteresseerde en gedreven buitenstaander voor het beoogde rendement en kwaliteit.

social-media-campagne-adverteren-facebook-twitter-www.exposuregroep.nl

Social Media

wij maken een op maat gemaakte social media marketing campagne

Bekijken
marketing-communicatiebureau-www.exposuregroep.nl-webshop-cms-online-specialisten

Webshop

eenvoudige CMS. Klanten kunnen snel en eenvoudig afrekenen

Bekijken

Webdesign

maak gebruik van ons CMS systeem. Hiermee kun je zelf snel je website aanpassen

Bekijken
marketing-communicatiebureau-www.exposuregroep.nl-marketingadvies-online-specialisten

Online marketing

mix van Google en Social Media

Bekijken
marketing-communicatie-weboptimalisatie-exposure-marketing-communicatiebureau (2)

Weboptimalisatie

van meer bezoekers op je website tot meer klantent

Bekijken
marketing-communicatiebureau-public-relations-www.exposuregroep.nl-marketingadvies-online-specialist

Public Relations

wij begeleiden je bij de communicatie naar je klanten, partners en medewerkers

Bekijken
marketing-communicatiebureau-reclame-campagnes-www.exposuregroep.nl-marketingadvies-online-specialist

Reclame campagne

we raken je doelgroep op de juiste manier

Bekijken

Marketingstrategie

een passende strategie vanuit je bedrijf richting je doelgroep

Bekijken

Na je briefing gaan wij enthousiast aan de slag met het opstellen en vervaardigen van de meest overtuigende concepten die je doelgroep ziet en waardeert. Door onze ervaring en het up-to-date bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen op marketing communicatie gebied kunnen we de concepten vertalen met de meest effectieve middelen, welke geschikt zijn voor jouw doelgroep.

Exposure is een marketing communicatiebureau gespecialiseerd in de opbouw en inrichting van merk en organisatie. Als marketing communicatiebureau uit Zeeland, mag je van ons een drive en een voldoende portie nuchterheid verwachten.

Effectief merkenmanagement ligt niet besloten in eenmalige strategische keuzes, maar in de structurele verankering van de positionering in alle aspecten van de organisatie. Dat vraagt een nuchtere kijk op zaken en multidisciplinair inzicht. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn dan misschien niet het grootste bureau, maar je krijgt bij ons wel de garantie dat we er voor je zijn, altijd! Onze klanten zien ons als een verlengstuk van de klant.

We denken actief mee en prikkelen onze klanten om tot een hoger niveau te komen.

marketing-communicatie-reclame-exposure-marketing-communicatiebureau

Wij zijn echte marketing-communicatie mensen. Vandaar dat we altijd streven naar een oplossing die verbondenheid heeft met marketing en communicatie. Dit zien onze klanten terug in onze ideeën en concepten, waarin we trachten via de juiste communicatie een bijdrage te leveren aan het strategisch doel van een onderneming.

We hebben gezien dat door onze ervaring we positief kunnen bijdragen voor zowel commerciële, not-for-profit organisaties, semi-overheid en overheidsorganisaties. Wij sluiten op voorhand geen enkele discipline uit en zoeken voor iedere individuele klant naar de voor hem of haar juiste combinatie van communicatie middelen en toepassingen.

marketing-communicatie-reclamebureau-exposure-marketing-communicatiebureau

We werken zowel vanuit ons eigen kantoor als op locatie van onze klant. Dit geeft een stuk betrokkenheid aan, waarbij wij vaak net even meer gevoel krijgen bij hetgeen onze klant wilt, omdat we ook de interne organisatie kennen.

Door onze ervaring en het up-to-date bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen op marketing communicatie gebied kunnen we de concepten vertalen met de meest effectieve middelen, welke geschikt zijn voor je doelgroep.