wij maken van je website een maatpak

Webdesign is maatwerk

We zijn een bureau gespecialiseerd in webdesign.

Webdesign betekent voor ons: het innovatief en creatief uitwerken van de boodschap in een functioneel webdesign (website ontwerp).

Wij staan voor betaalbare effectieve websites (webdesign) en onderhouden en aanpassen van websites.

Desktop en mobiel

Vanzelfsprekend verzorgen wij naast desktop design ook mobiel design van je website. Dit houdt in dat we rekening houden bij het ontwerp met de weergave van je website. Wij zorgen ervoor dat je website automatisch de juiste weergave geeft bij de bezoeker. Hiervoor hoeft de bezoeker geen extra handelingen te verrichten.

Je boodschap komt op deze wijze optimaal over bij je doelgroep. Wij werken bij webdesign, indien gewenst, op projectbasis. Dit houdt in dat je precies van te voren weet wat een website kost en wat je van ons mag verwachten. Er zal met je mee worden gedacht, zowel inhoudelijk als financieel, om alles eruit te halen wat erin zit.


Bestaande website aanpassen

Ook is het mogelijk om een reeds bestaande site een facelift te geven.

We zijn een webdesign bureau uit Zeeland. Ons werkgebied beperkt zich overigens niet alleen tot Zeeland, onze klanten komen uit geheel Nederland. Voor hun zijn we de partner als het gaat om webdesign, weboptimalisatie en website onderhoud.

We zorgen ervoor dat je website past bij je bezoeker en je product

Webdesign - Conversie

Van prospect naar klant? Wij testen je
usability en verhogen je conversie
optimalisatie tot wel 70%.

Conversie optimalisatie – meer omzet?
Publiek naar je website halen is één, maar
wat gebeurt er nadat de bezoeker op de
website arriveert? Hoe zorg je ervoor dat
consumenten je site gebruiken op de manier die je voor ogen heeft? Dit doen we door middel van conversie optimalisatie!

Meer lezen

Webdesign betekent doelgroep bereiken

Naast het webdesign, welke uiteraard passend dient te zijn bij je bedrijf en je doelgroep verzorgen wij ook de inhoudelijke zaken van je website.

Wij zorgen ervoor dat de tekst van de website aansluit bij de boodschap die overgebracht dient te worden. Dit alles in het juiste webdesign zorgt ervoor dat de website echt voor je werkt.

social-media-campagnes-facebook-advertenties-google-adwords-2

Conversie optimalisatie

Conversie Optimalisatie is erop gericht om
het maximale rendement uit bezoekers op
je website te halen. Concreet betekent dit
dat de wijze waarop je site is gestructureerd
en vormgegeven, uitnodigt tot handelen.
Deze handelingen kunnen variëren van het
invullen van een formulier tot het aanklikken
van een banner en het doen van een aankoop, afhankelijk van jouw doelstellingen.

social-media-campagnes-facebook-advertenties-google-adwords-1

Mobiele website

Dit houdt ook in dat er naast een desktop versie van het ontwerp, een mobiele variant vervaardigd zal worden. Wij stemmen deze af op de specifieke bezoeker van deze mobiele website.

Voor het design gebruiken we ons eigen CMS systeem. Hierin maken we in prinicpe 1 website die responsive is. Indien er specifieke wensen zijn kunnen we bijvoorbeeld de beelden voor een mobiele versie aanpassen.

Het gebruik van de mobiele variant is in feite niet meer weg te denken. Het gebruik neemt nog steeds toe en zo ook de toepassingen. Door onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat je online bezoekers klanten worden.

Het webdesign van de website wordt
doorvertaald naar de social media zoals Facebook en Twitter. De look and feel dienen gelijk te zijn en er dient synergie te zijn tussen deze communicatie middelen.

Meer lezen
webdesign, voor website en social media

Social media

Belangrijk voor de populariteit van je site is ook dat de content wordt doorvertaald naar social media en dat je daar likes en shares verzamelt.

Wij zorgen voor de koppelingen
en het onderhouden van de social media.

Samen met jou stellen we een plan op, waardoor het kiezen van de juiste social media en het beheren ervan zo eenvoudig mogelijk gemaakt wordt.

Pas als je interactie met aantoonbare meerwaarde op gang weet te brengen zal je succesvol met social media aan je merk of doelstelling kunnen bouwen.

Vaak wordt dat laatste vergeten, terwijl daar meestal de sleutel ligt voor een succesvolle start van een social media strategie.

Meer lezen
webdesign-google-vriendelijke-website-www.exposuregroep.nl-responsive-webdesign

Conversie optimalisatie

Conversie Optimalisatie is een voortdurend proces van analyse en verbetering. Marketing Communicatiebureau Exposure spoort met gericht onderzoek en tests de zwakheden van je site op en formuleert op basis daarvan oplossingen, gebaseerd op inzichten die zich
eerder in de praktijk hebben bewezen. Wij begeleiden je vervolgens bij het implementeren van deze verbeteringen, met als resultaat een website die is ingericht voor optimaal rendement.

Hoe ‘lezen’ bezoekers je site? Waar richt
de consument zijn aandacht op? Welke
elementen op je website zijn aantrekkelijk, welke blijven onderbelicht en hoe kunnen de doelstellingen van je website zo goed mogelijk worden afgestemd op het online gedrag van je bezoekers?

Marketing Communicatiebureau Exposure bekijkt voor jou je website door de ogen van je bezoeker.

Meer lezen