online-marketing-marketingbureau-zeeland-www.exposuregroep.nl
zorg dat je online ook goed aanwezig bent

Online marketing

Wij houden onze oren open voor wat er
speelt in de markt

Op deze manier houden we de ontwikkelingen bij en kunnen wij onze klanten up-to-date informeren

Je bent je bedrijf gestart omdat je ergens goed in bent, talent voor hebt. Net als wij, met ons marketing communicatiebureau. Dat is de basis, echter het is belangrijk dat de ´buitenwereld´ ook weet van je ´talent´. Zorg dat je doelgroep je goed kan vinden online!

We hebben onder andere de mogelijkheden om met online marketing je online vindbaarheid te vergroten. Of je website nu ondersteunend is aan je bedrijfsvoering of dat je primair gericht bent op de internet klant, je bedrijf (producten en diensten) dienen online zichtbaar te zijn voor jouw bezoekers.

Binnen het online marketing vak zijn er meer wegen die naar online zichtbaar zijn leiden. Er is niet één techniek of methode die er voor zorgt dat je onderneming online vindbaar is. Als full service online marketing communicatiebureau begrijpen wij dat. Alleen daarom al zou je vandaag nog contact met ons op moeten nemen. Om van een serieuze partner advies te kunnen krijgen met welke techniek of methode je website nog meer winst voor je kan behalen.

Online vindbaarheid

Google-adwords-campagne-marketing-communicatiebureau-www.exposuregroep.nl

Voor online marketing gebruiken we vaak een mix van Google Adwords en Facebook

Online marketing is niet alleen het maken van een campagne en plaatsen. We verzorgen het gehele traject. Van concept tot aan het koppelen van je campagne aan je Google Analytics account. Zo kun je kijken hoe je campagne scoort. Wij staan voor creatieve en scorende campagnes en dat baseren we graag op cijfers i.p.v. gevoel. 

Ter introductie van een nieuwe website is het goed om deze door een SEA campagne te ondersteunen. Hierbij maken we veelal gebruik van een Adwords campagne.

Facebook-adwords-campagne-marketing-communicatiebureau-www.exposuregroep.nl

Voor de één kan hoog in Google winst betekenen. Misschien geldt voor uw onderneming wel dat online adverteren de doorslag geeft naar een overwinning (SEA campagne).  Waarmee wij voor elke klant altijd winnen is de website optimalisatie. 

Bekijk het zo: stel dat u al flink wat maandelijkse bezoekers heeft op uw website, maar deze bezoekers worden niet aangespoord tot actie. Dan zullen andere methodes en technieken om je online vindbaarheid te vergroten geen resultaat opleveren.

Met welke online marketing methode je ook resultaat wilt behalen, wij zetten altijd alles op alles om onze talenten te combineren en als winnaars uit de bus te komen. Jij toch ook?

Printcampagne aanvullen met online advertising

Herhaling van de boodschap is een punt wat soms gevoelig ligt. Teveel is niet goed, echter wijst de praktijk uit dat je met een juiste invulling een grote awareness krijgt door herhaling van je boodschap, mits je wel gebruikmaakt van verschillende instrumenten. Raak je doelgroep op meerdere manier, met meerdere instrumenten en niet te vergeten met een variatie van uitingen. Online en offline gaan prima samen en helpen je je merk/ product bij je doelgroep te positioneren.

Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing (ook wel ‘SEO’ genoemd) is het instrument bij uitstek om je website in zoekmachines beter vindbaar te maken. Door je website te optimaliseren voor Google kunnen potentiële klanten de weg naar je bedrijf veel makkelijker vinden.

Zoekmachine marketing (SEO) en linkbuilding zijn anno nu dan ook erg interessant om voor bedrijfsdoeleinden in te zetten. Zoekmachine Google speelt hierin een belangrijke rol.

Deze zoekmachine wordt namelijk door 98% van de Nederlanders gebruikt.

.

meer info
online beter gevonden worden via online marketing van Exposure

Meetbare marketing

Bedrijven die meer klanten willen, kijken tegenwoordig verder dan traditionele vormen van marketing. De markt veranderd, de benadering naar je klant ook!

In het digitale domein zijn er namelijk alternatieven die niet alleen kosteneffectiever zijn, maar bovendien een hoger rendement hebben.

Zoekmachine marketing is bijvoorbeeld een uitstekende methode om websites beter vindbaar te maken.

Zodoende wordt de kans groter om potentiële klanten in contact te laten komen met je bedrijf.

Een groot voordeel van zoekmachine marketing is bovendien dat de resultaten beter meetbaar zijn dan bij reguliere marketing.