haal meer rendement uit je website

zoekmachine-marketing-marketing-communicatiebureau-exposure

Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing, een must!

Zoekmachine optimalisatie is een van de drie belangrijke pijlers binnen zoekmachine marketing.

Om goede resultaten te behalen kijken we ook naar het verkrijgen van links en de zoekmachine vriendelijkheid van je teksten op je website.

Optimaal rendement uit uw zoekmachine marketing? Wij combineren technische knowhow met marketingstrategieën die resultaten boeken.

Zoekmachine marketing (SEA) of voluit; Search Engine Advertising. Het is dé manier om in korte tijd hoog in Google te komen!

Met zoekmachine marketing bereik je in een zeer kort tijdsbestek zeer gerichte bezoekers; potentiële klanten die actief op zoek zijn naar uw product of dienst.

marketing-marketingbureau-exposure-online-marketing-www.exposuregroep.nl

Zoekmachine marketing
ook voor mobiel!

Mobiel aanwezig wordt steeds belangrijker. het gebruik van mobiele apparaten blijft toenemen. Dé kans om je klanten renderent mobiel te bereiken.

Zorg dat je met je eigen website meer bezoekers krijgt. Dit doen wij voor je op een zeer aantrekkelijke wijze. We zorgen dat je website, een ook zeker je mobiele website, beter gevonden wordt door je doelgroep. 

Dit doen we niet op voorhand met Google campagnes. We passen je websites liever goed aan dat je vanaf dan standaard beter gevonden wordt. Zo krijgen we je website renderend. 

afspraak maken? weboptimalisatie

Marketing Communicatiebureau Exposure helpt u bij het opzetten van een effectieve zoekmachine marketing campagne!

Zoekmachine Marketing? SEA? Wat kunnen we voor je betekenen? Adverteren in Google? Welke zoekmachine marketing strategie is daarbij het meest effectief? Op welke zoektermen zet je in? Waar zoeken je klanten op? Hoe stem je de zoektermen die je inkoopt zo doeltreffend mogelijk af op je doelgroep?

Door inzicht te bieden met zoekmachine marketing in het zoekgedrag van consumenten en op strategische wijze hierop in te spelen bij de inkoop van je advertenties, bereik je op de meest efficiënte manier de klanten die je voor ogen hebt.

Voordat we starten met zoekmachine marketing bepalen we eerst het budget. Zo worden onaangename verrassingen achteraf voorkomen.

Tussentijds houden we de campagne resultaten in de gaten en analyseren we deze. Zo kunnen we, in overleg, waar nodig bijsturen. Dit om de effectiviteit zo groot mogelijk te krijgen.

Wij zijn een verlengstuk van je bedrijf / organisatie. Samen maken we je succes groter. Onze ingrediënten zijn: kennis, professionele aanpak, ervaring, gedrevenheid en passie

Online gevonden worden

Zoekmachine Marketing, ofwel online adverteren is een krachtig marketing instrument wanneer je bovenaan in Google gevonden wilt worden met je website.

Zoekmachines als Google, Yahoo en Microsoft Bing zijn anno 2017 onmisbaar geworden in de zoektocht van consumenten naar diensten en producten. Meer dan 90% van internettend Nederland bezoekt Google meerdere malen per dag. 

afspraak maken

Online adverteren

Adverteren op het internet vergroot je klantenbestand tot wel 70%!

Door te adverteren in Google bereik je ongeveer 75% van de  consumenten die via zoekmachines zich oriënteren op aanstaande aankopen.

Zoekmachine marketing biedt zeer aantrekkelijke mogelijkheden om je online zichtbaarheid te vergroten voor een voor jou relevante doelgroep, aangezien je klanten op basis van hun zoekopdrachten op een zeer efficiënte en doelgerichte wijze kunnen worden bereikt.

We maken maandelijks rapportages van de ontwikkelingen en resultaten van je campagne, geven daarbij advies en passen de campagne op regelmatige basis aan naar aanleiding van behaalde resultaten en jouw doelstellingen.

Jij kent jouw markt ongetwijfeld het best. Wij de onze. Bundelen we onze talenten en wordt je net als onze klanten binnen de kortste keren online gevonden?

Online adverteren

SEA helpt je om meer bezoekers naar je website te genereren

Met zoekmachine marketing (SEA)  koop je advertentieruimte in de zoekresultaten, zodat je website hoger in Google komt. Hierdoor bereiken je advertenties consumenten die reeds actief op zoek zijn naar je product of dienst.

online-gevonden-worden-google-adwords-campagne-adverteren-online

Google Adwords

Meer bezoekers via Google

Met Google Adwords is het bereik zowel groot als doelgericht: zoekmachines hebben een wereldwijd publiek, maar je advertenties komen zeer specifiek terecht bij klanten die op zoek zijn naar je product of dienst. De kosten bedragen een fractie van de kosten die je voor offline advertentieruimte zou betalen. bovendien betalen alle investeringen zich direct uit in meer bezoekers voor uw website.

Je betaalt namelijk niet voor het plaatsen van de advertentie op een zoekmachine, maar voor iedere keer dat er op je advertentie wordt geklikt. Google Adwords campagnes zijn daarnaast flexibel en kunnen snel worden aangepast op nieuwe ontwikkelingen doordat de resultaten direct inzichtelijk zijn. Door bezoekers en klanten te meten behaal je het maximale rendement uit je online advertenties.

afspraak maken
zoekmachine-marketing-facebook-ads-campagne-exposure-reclamebureau

Facebook campagnes

Van likes naar klanten

Op basis van je doelstellingen maken wij inzichtelijk welke mogelijkheden Facebook voor jou als adverteerder kan bieden. Wij stellen op basis van je doelstellingen een Facebook Ads campagne op, die we vervolgens op een effectieve manier ontplooien en beheren. Je wordt regelmatig op de hoogte gebracht van resultaten en je kunt altijd bij ons terecht voor tussentijds advies en aanpassingen.

Facebook Ads campagnes beginnen een steeds grotere rol te spelen op de advertentiemarkt. De opzet van de campagnes wordt voortdurend ontwikkeld waardoor we deze steeds gerichter en efficiënter kunnen inzetten om je doelgroep te bereiken.

afspraak maken